I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

LÉGTÉR ILLATOSÍTÁS

Az AirQ 100-as készülék a ma elérhető legmagasabb szintű légtér illatosítási technológiát használja.

Az Airq100 a közelmúltban szabadalmaztatott minőségi belső légtér kezelő technológiája bizonyított sikereket mutat széleskörű kereskedelmi és otthoni felhasználása során.

Az AirQ kifejlesztése során a legfontosabb szempont az volt, hogy egy olyan, lényegesen jobb illatélményt nyújtson, mely hatékonyabb, mint a valaha használt legdrágább illatgyertyák,illatosított olajok, illat spray-k, hálózatra csatlakoztatható illatgépek, vagy bármely kananócos illatolaj.

SZAGSEMLEGÍTÉS

Az AirQ készülék egyaránt alkalmas szagsemlegesítésre és a levegő kellemes illatokkal történő frissítésére. Az AirQ az összes háztartásban előforduló kellemetlen szagot kezeli és semlegesíti, legyen szó doh, háziállat, dohányfüst, háztartási szemét szagáról.

Ha egy lakásban nincs is kifejezetten probléma a kellemetlen szagok miatt, előfordulhat, hogy a lakók egyszerűen csak szeretnék, hogy a szobákban és a helyiségekben kellemes illat legyen, mely különleges hangulatot és légkört kölcsönöz a térnek. Olyat, amely harmóniát teremt és összhangban van az otthon kiegészítőivel, dekorációival.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

  • Szezonális illatosítás

Első osztályú, a parfümökkel vetekedő kifinomultságú illataink segítségével könnyentavaszi hangulatot varázsolhat lakásába egy„Lótuszvirág” vagy egy „Jázmin” illattal.Az ünnepek közeledtével a fahéjas fűszerezésű „Forralt almabor” és a jellegzetes „Gyömbéres gyümölcskenyér” illata teremt karácsonyi hangulatot.

  • Aromaterápia

Köztudott, hogy az illatok hatással vannak az emberi érzelmekre és a viselkedésre. A különböző illatok, valamint a virágok és gyógynövények illóolajainak az egészség és a jó közérzet elősegítése céljából történő alkalmazása aromaterápiaként ismert. Otthonába  olyan illatokat varázsolhat, melyek csökkentik a stresszt és a depressziót,
elősegítik a relaxációt vagy éppen fokozzák az éberséget és a hangulatot.

KÖRNYEZET

Az AirQ  teljes mértékben környezetbarát illatosító. Működése során nem használ hőt és nem bocsát ki sem szénhidrogént, mint a gyertyák, sem más, egészségre káros kémiai anyagokat, mint a legtöbb illat spray, kanócos illatolaj vagy hálózatba csatlakoztatható hagyományos illatosító készülék.

ILLATINTENZÍTÁS

Az AirQ igény szerint beállítható, így alkalmazkodik a beltéri helyiség méreteihez és a szükséges illatanyag mennyisége is szabályozható. Az intenzitás beállítása 1-50-es fokozatban, rendkívül széles skálán lehetséges. A beállított intenzitási érték a digitális kijelző segítségével folyamatosanláthatóvá válik.

PROGRAMOZÁS

Az AirQ az első teljesen automatikusan működő légtér illatosító, mely használója számára lehetővé teszi, hogy a készüléket úgy állítsa be, hogy az megadott idő (órák) után automatikusan kikapcsol és bekapcsol.
Az ún. 24/7-es (folyamatosan működik, amikor bekapcsolás alatt tartjuk, a be/ki kapcsolás irányítása gombnyomással történik) illatosítási lehetőségen kívül napi (minden nap egy előre megadott időpontban bekapcsol és kikapcsol) vagy időzíthető (pl. vendégvárás esetén beállítható,
hogy hány órától kezdődően, hány órán keresztül működjön) programozási lehetőség is adott.