top of page
Kreatív illatok, kreatív élet...
Ez a Crearoma Tech. Hon-Kong jelmondata.
A CREAROMA Tech (HK) egy olyan technológiát képvisel, melynek célja az illatmarketing legoptimálisabb alkalmazása és a belterek illatosításának fejlesztése.
Termékeik két nagy márkát képviselnek: a Crearoma és a Scent Fly légtér illatosító rendszereket, melyek igazodnak a lakossági és az üzleti ügyfelek igényeihez. 
A Crearoma, ezen iparág egyik meghatározó  gyártója és szereplőjeként dolgozik az illat porlasztó gépek és a növényi alapú illatanygok folyamatos fejlesztésén. Az innováció fő szempontja,  hogy  a természettel összhangban helyezik a légterek illatosítását egy új dimenzióba. Készülékeiket és illataikat az ügyfelek tapasztalatainak, a készülékek teljesítményének és az illat érzékelés művészetének figyelembe vételével tervezik.
 
A Crearoma célja, hogy az illatosítás életformává váljon a légterek levegőjének kellemesebbé tételével.
Technológia
A Crearoma illat porlasztási technológiájának előnyei: a Scnet-Fly márka több mint 5 éves folyamatos tesztelés után került alkalmazásra. Ez az új generációs technológia a hagyományos rendszerekhez képest jóval kisebb méretre porlasztja az illat részecskéket (<10 μm), melynek eredményeként az illat cseppek eloszkása egyenletesebb és hosszabb ideig lebegnek a levegőben.
Előnyök:
 1. Kisméretű illat részecskék SMD <10 μm, egyenletes eloszlás. eloszlási index N>2
 2. Hatékony porlasztási hatás, egyenletes diffúzió
 3. Mivel az illatanyag közvetlenül a fúvókákon át jutnak a légtérbe az illatanyag nem halmozódik fel
 4. Az aromaolaj nem tud megszilárdulni, ami blokkolná a működést, így kevesebb karbantartás szükséges  a használat során.
 5. A porlasztási oszlop magassága 50 mm, ami kitűnő diffúziós hatást eredményez.
 6. Nano-atomizásciós technológia és az illatanyag visszavezető technológia kombinációja, ami több mint 30 % illatanyag megtakarítást eredményez.
 7. A fúvóka szabályozza a szivattyú nyomását, csökkentve az energiafogyasztást.
Tanusítványok:
 1. Minden Crearoma termék CE/EMC, ROHS és FCC tanusítvánnyal rendelkezik
 2. Minden Crearoma termék szabadalmaztatott
 3. Minden Crearoma termék nemzetközi hitelesítésen esett át pl. SGS, ITS
 4. Az illat anyagok  Olaszországban készülnekmegfelelnek a Nemzetközi Illat Szövetség IFRA szigorú előírásainak (Made in Italy)
bottom of page